Ik krijg de toestemming van Dr Demuynck! - Reisverslag uit Roeselare, België van Sofie Viaene - WaarBenJij.nu Ik krijg de toestemming van Dr Demuynck! - Reisverslag uit Roeselare, België van Sofie Viaene - WaarBenJij.nu

Ik krijg de toestemming van Dr Demuynck!

Door: Sofie

Blijf op de hoogte en volg Sofie

05 April 2005 | België, Roeselare

Papa belde vandaag naar Dr Demuynck (die specialiste die me door het gevecht met Hodgkin leidde) en ik mag gaan, enkel moet ik zeker terug komen rond december, voor controles.
Normaal gezien moet ik nog om de 3 maand op controle gaan, maar omdat ik er heel goed voor sta, mag het ook na 6 maand zijn. Dank u wel lieve dokter!!

Dus met de feestdagen ben ik thuis (tot grote opluchting van de oudjes... ;o) )

En het zoeken gaat voort...

Knufje

Veel succes Sofie!

Greetz, Thomas.

• 06 April 2005 - 07:52

Saarsel:

Zofie, diene kever is de max! 'k Ga mij er dan eens in vervoegen ;-)

• 07 April 2005 - 10:14

Klaas De Meulenaere:

Hallo Sofie
    Ben echt enorm blij voor jou dat je de toestemming gekregen hebt om te gaan! Je bent in mijn ogen de geschikte persoon om mee te werken aan zo'n project! Ga er gewoon voor ! Veel succes! Klaas

• 08 April 2005 - 17:44

Mieke:

Helaba,

super dat je mag gaan! Ik wens je ook heel veel succes met je zoektocht naar een leuk project!

Groetjes, Mieke

Sofie

Welkom in deze avonturen-site van mijn 7-maanden durende verblijf in Tanzania en het vervolg... De mensen daar hebben me in hun hart gesloten en ik hen allemaal in het mijne. Dit was een ervaring die ik nooit van mijn leven kan vergeten. Heel veel plezier met het lezen ervan!!