Er is een vervolg... - Reisverslag uit Brussel, België van Sofie Viaene - WaarBenJij.nu Er is een vervolg... - Reisverslag uit Brussel, België van Sofie Viaene - WaarBenJij.nu

Er is een vervolg...

Door: Sofya Mkwawa

Blijf op de hoogte en volg Sofie

12 Juni 2007 | België, Brussel

Jambo na todo!

De meesten weten dat ik terug keer voor een maand richting Tanzania. (16 juli tot 16 augustus)
Ik ga er al die lieve mensen terug opzoeken.
Mijn visum waar ik zo voor gevochten heb is nog steeds geldig, dus daar zal ik al geen last van hebben. (hoop ik)

Ik heb gedurende dit schooljaar alle klassen waar ik ook maar eventjes les aan gegeven heb bestookt met mijn verhalen over "dat ver land". De interesse was van heel groot naar heel beperkt, al waren deze laatsten wel ferm in de minderheid, gelukkig!

Ik kan al verklappen dat ik terug met wat sponsergeld kan vertrekken. Mama zal terug super content zijn! Dank aan de gulle sponsers vanuit de Bond der Geneesheren!

Enkele studenten zijn ook naar Pond Spring getrokken dit schooljaar, soort erasmus. Ze zijn alle 4 heel enthousiast terug gekomen. Hoe kan het ook anders met zo'n fantastische mensen??

Dus met andere woorden, zoals jullie wel wisten, was het in mei geen einde, maar, nog maar een begin ;o)

Wordt vervolgd...

mwalimu Sofya

ps, deze site werd grondig vernieuwd, er kan nu zelfs videomateriaal op... ik laat de Pond Spring School zélf aan het woord! Veel luisterplezier (en voor mij prachtige herinneringen)

• 12 Juni 2007 - 17:28

Pascal:

Schitterend zo'n videokes!! Ik wens je het allerbeste toe deze zomer, Sofie. Kveronderstel dat het deze keer iets meer genieten en minder travakken is? Desalniettemin, je kent onze leuze: Genieten!!!!

Dikke knuf

• 15 Juni 2007 - 10:39

Lore:

awel Sofie, ik heb bewondering voor je werk en je inzet.
    Ik kan alleen maar zeggen: waauw...
    Ik ga je wel missen als je terug daar bent!
    Doe dat daar goed en geniet vooral.

Dikke knuffel

loortje XXX

Sofie

Welkom in deze avonturen-site van mijn 7-maanden durende verblijf in Tanzania en het vervolg... De mensen daar hebben me in hun hart gesloten en ik hen allemaal in het mijne. Dit was een ervaring die ik nooit van mijn leven kan vergeten. Heel veel plezier met het lezen ervan!!