Nog 3 dagen...
Door: Sofie
Blijf op de hoogte en volg Sofie
06 September 2005 | Tanzania, Dodoma
Ik heb ondertussen nog wat meer nieuws... ik zal slapen bij de dochter van mama Mkawa (de directrice) en ze zouden voor mij een kamertje hebben. Ze komen me daar ook met het schoolbusje oppikken. (LUXE!!!) Zoals beloofd krijg ik ook kost en inwoon. Wat ze van me verwachten is dat ik Frans zal geven (de eventail-boeken liggen dus al klaar!) , Engels en nog andere vakken. Ik ben er ook van plan hoekenwerk (voor de leerkrachten onder ons wel gekend) te introduceren.
Van (bijna) iedereen afscheid genomen, dus ik kan vertrekken!
Hou jullie goed allemaal en tot beetje later, via de gekende communicatiewegen...
Dikke knuffel!
Fietje, een muzungu in Tanzania (bijna)
xxx
06 September 2005 - 16:34
Marie:
Hoi Sofie
Nou, ik wens je heel veel succes op je avontuur! En ik zal geregeld es hier komen neuzen naar nieuwtjes! Stel het goed daar,
Marie Janart xx -
06 September 2005 - 16:39
Caroline:
Sofieke!
Veel leute tussen die mooite zwartjes.
Hou je goed en keep in touch. -
07 September 2005 - 16:42
Liesbeth:
Hey sofie!!
Geniet van je avontuur!!! kwens je het beste! leer die lieve zwartjes maar veel bij en zorg ervoor dat ze je nooit meer vergeten!!!
lieve zoen -
07 September 2005 - 17:56
Klaas:
Hallo Sofie
Ik zou zeggen geniet met volle teugen van het grote avontuur dat je tegemoet gaat! Ik ben overtuigd dat ze je daar heel lang zullen herinneren als jij daar geweest bent! Geniet ervan en laat af en toe eens ietske horen hé! Stel het wel, ik duim voor jou!
Klaas
xxx -
07 September 2005 - 19:09
Steven:
Amuseer je daar maar goed Sofietje en misschien tot vrijdagochtend in Zaventem hé!
Steven & Anka -
07 September 2005 - 21:41
Thomas En Ellen:
Hello Sofie!!!
We wensen jou een spetterende ervaring toe! Amuseer u goed en laat af en toe eens weten hoe het er daar aan toe gaat via deze webstek!
Groeten en een dikke knuf, Thomas en Ellen. -
08 September 2005 - 15:50
Wendilita:
yeetz, kzie ier telkens op msn verschijnen hoeveel dagen ge nog af zijt van den start of the adventure, bij dees: wil ik ook niet ontbreken in het ga-je-goed sessies
dikke leute, votre ex-klasmate wendy -
08 September 2005 - 16:52
Els:
Hey Sofie
Ik wens je heel veel succes! -
08 September 2005 - 17:29
Annelies:
Heila fie...
Hier ben ik dan ook nog eens.
En ja hoor, ik zal de rij aanvullen en je evenveel succes, leuke ervaringen, veel plezier, ... toewensen.
Ik ben er zeker van dat je het daar goed zal doen en dat die lieve kindjes onder de indruk zullen zijn van die 'gekke witte madam' die het daar eens zal uit de doeken doen ;o)
Echt waar, geniet er met volle teugen van!
Dikke knuffel
Annelies
(we gaan je heel stiekem wel een beetje missen hoor...) -
22 September 2005 - 21:01
AnnenHendrik:
Zopas je adres gekregen van ma. Wij volgen alles op de voet en zullen dus ook af en toe eens iets laten horen. Hou je taai, stel het verder opperbest en zorg maar dat je niet zwart terugkeert, zodat wij je nog herkennen.