Een eerste kanshebber!!!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Sofie Viaene - WaarBenJij.nu Een eerste kanshebber!!!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Sofie Viaene - WaarBenJij.nu

Een eerste kanshebber!!!!

Door: Sofie

Blijf op de hoogte en volg Sofie

04 Mei 2005 | Nederland, Amsterdam

Salaam malekoum!

Gisteren belde een mevrouw die papa kent met een fantastisch project...

Mijn ogen liggen op dit moment in Namibië, bij een stad (dorp?)
Ousja of zoiets, waar een Brit een farm kocht (zo groot als West-Vlaanderen ongeveer) en waar hij dus mensen 'onder' zich werken heeft. Hij is er getrouwd met een Namibische, samen met haar runt hij die farm. (de buren liggen op minimum 2uur rijden).

Die Brit richtte een schooltje op voor de kinderen van zijn mensen, daar zitten zo'n 100 lln.

Die mevrouw belde om me te vragen welk loon ik vroeg, nietske loon zei ik, met kost en inwoon zou ik al heel blij zijn! Wel, ze vertelde me dat kost en inwoon er sowieso in zou zitten... wiehoe... eventueel een huisje voor mezelf???

Dus dit lijkt op dit moment mijn droomproject... die mevrouw beloofde vandaag te mailen naar die mensen ginder, om te vragen welke stappen ik moet ondernemen om me in te schrijven en zo. Het zou via een minister moeten gaan??? :o)

Laten we duimen! Dus bij deze, het project-zoeken ligt niet stil!

Hou je goed en be binnen jon!
Knufke,
Fie
xxx
ps, op de kaart kan je direct zien waar Namibië ligt... dicht bij Zuid-Afrika dus!

Ness, on m'a téléphoné avec un project en Namibie, là bas, je peux travailler dans un école avec 100 élèves. C'est dans un 'farm' d'un Britannique. On dit que je reçois le vivre et le couvert.
Je me dois encore inscrire, ça doit être chez un ministre de... (je sais plus) j'éspère que je peux y aller!
Bisous

• 04 Mei 2005 - 15:57

Wouter:

Fieke ik hoop van harte dat het lukt om volgend jaar zo'n prachtig project te verwezenlijken! Zou super zijn!! Kus wouter

• 10 Mei 2005 - 07:53

Pieter:

Sofie,
    Dat lijkt me inderdaad om bij weg te dromen! Hopelijk lukt het je om er heen te mogen gaan! Veel succes!
    -Pieter-

Sofie

Welkom in deze avonturen-site van mijn 7-maanden durende verblijf in Tanzania en het vervolg... De mensen daar hebben me in hun hart gesloten en ik hen allemaal in het mijne. Dit was een ervaring die ik nooit van mijn leven kan vergeten. Heel veel plezier met het lezen ervan!!